Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Şanlıurfa il Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesinde çeşitli konularda seminerler planladı.
Detay

Ailede ve toplumda huzursuzluğa sebep olan bu durumların giderilmesine katkı sağlamak ve farkındalık oluşturmak için, Şanlıurfa İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinatörlükleri tarafından seminerler yapıldı
Detay

Evliliğe ilk adım atan eşlere Kur’an ve Sünnet ışığında huzurlu ve sağlıklı yuva kurmaları için “Evliliğe İlk Adım” seminerleri düzenliyoruz.
Detay

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) üyeleri bayan vaizler, ilimizde birçok Cami, Kur'an Kursu ve Okulda bayanlara yönelik Ramazan Sohbetleri başlığı altında çeşitli konularda vaaz ve seminerler verdi.