Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanlığının başlatmış olduğu ‘’Değerleriyle Güçlü Ailem’’ projesi kapsamında ‘’Ailede Zaman Bilinci’’ konulu konferans düzenlendi. Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Fatma Yağız Kotan, konferansa konuşmacı olarak katıldı.
Detay

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü iş birliğinde Müftülük personeline yönelik afetlerde kurtarma, arama ve tarama eğitimleri başlatıldı.
Detay

Şanlıurfa’da 2 bin 228 okulda eğitim gören 725 bini aşkın öğrenciye bağımlılıkla mücadele semineri veriliyor. Tüm okullarda eğitim verilmesi beklenen seminerle farkındalık oluşturulması hedefleniliyor.
Detay

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından umreye gidecek vatandaşlar için uygulamalı seminer verildi. Umreye gidecek olan vatandaşlar, Kabe maketi etrafında temsili tavaf yaptı.