03.06.2022

4-6 YAŞ GRUBU KURSLARIMIZDAN BAHAR ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğreticilerimiz tarafından Bahar Şenliğini gerçekleştirildi. Şenliğe İlçemiz Kaymakamı Sayın Oltan BAYRAKTAR tesrif etti. Sayın BAYRAKTAR ile İlçe Müftüsü öğrencilere teşekkür belgesi ve beraberinde hediye olarak oyuncaklar verdi.
Müftülüğümüze bünyesinde 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında eğitim gören miniklerimizi ve ailelerini ağırladığımız şenlikte öğrencilerimiz oyuna doydu.
Şenlikte; halat çekme, sandalye kapmaca, yumurta taşıma, çuval yarışı gibi oyunlarımız oynandı.
İlçe Müftüsü Halil BİLİK, okul öncesi eğitimin önemli bir proje olduğu ve halkımızın da çokça teveccüh gösterdiği  4-6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim öğretim dönemi boyunca özverili gayretlerinden ötürü öğreticilere ve verdikleri desteklerden dolayı öğrenci ailelerine teşekkür etti.