29.05.2023

2023 YILI İLK KURBAN BAĞIŞI PERSONELİMİZDEN

Süleyman Şah Cami Müezzin Kayyım' ı Hamit ERKULTEKİN kurban bağışını Türkiye Diyanet Vakfı Akçakale Şube Başkanı Halil BİLİK' e teslim ederek ilk kurban bağışında bulunan bağışçımız olmuştur. Kurbanını vakfımıza emanet eden hocamıza teşekkür ederiz.
#Kurbanını_Paylaş_Kardeşinle_Yakınlaş  her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban bağışlarınız güvenilir bir şekilde İhtiyaç sahiplerine Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile ulaştırılıyor.
Yurt içinde kesilen Kurbanlar başta deprem bölgesi olmak üzere ülkemizin 81 İlinde ihtiyaç sahipleri ve Hafızlık Kur'an Kurslarına, yurt dışında ise 100'den fazla ülkede kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Yurt İçi Kurban Bedeli 5.950 TL
Yurt Dışı Kurban Bedeli 2.750 TL
Bağışlarınızı Müftülüklerimize, Cami İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarına, Kur’ân Kurslarında ise Kur'an Kursu Öğreticilerimize makbuz karşılığı teslim edebilirsiniz.
#TDV
#Şanlıurfa_İl_Müftülüğü