22.03.2024

Çanakkale Ruhu Resim ve Şiirle Yaşatıldı

Birecik İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen lise öğrencileri arası "Çanakkale Ruhu" resim yarışması, ortaokul öğrencileri arası şiir okuma yarışması düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri” kapsamında ortaokul öğrencileri arasında “Asım Konulu” ezbere şiir okuma yarışması ve lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" temalı resim yarışması tertip edildi.
Birecik İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerinden “Asım” şiirini ezbere okuyan Elif Nur ELMAOĞLU Ferit Aydın Mirkelam Ortaokulu öğrencisi birinci oldu.  "Çanakkale Ruhu" temalı resim yapma yarışmasında ise Birecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Nazire AYDIN birinci oldu.