02.06.2022

“ENGELSİZ CAMİİ ENGELSİZ İBADET” TEMALI BULUŞMA AMİNE HATUN CAMİİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Birecik İlçe Müftülüğü tarafından engellilere yönelik programlara devam ediliyor. Bu çerçevede Engelli Koordinatörlüğü tarafından “Engelsiz Camii Engelsiz İbadet” temalı Cami Buluşması 31.05.2022 tarihinde Amine Hatun Camii’inde gerçekleştirildi.

Engelli Koordinatörlüğünün düzenlemiş olduğu program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra İlçe Müftüsü Mustafa KAYA; "İlçe Müftülüğümüzce ilçemizde bulunan engellilere yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir. Bu çerçevede belli aralıklarla engelli kardeşlerimiz Engelli Koordinatörlüğümüz tarafından, evlerinde ve yine ilçemizde bulunan rehabilitasyon merkezlerinde eğitim alan engelliler bu merkezlerde ziyaret edilmektedir. Ayrıca engellilere yönelik gerek Engelliler Haftası ve gerekse Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bazı etkinlikler gerçekleştirilmektedir" dedi.

İlçe Müftüsü KAYA; programa katkılarından dolayı Engelli Destek Koordinatörü Kadir KESMEZ ve ekibine, Birecik’te faaliyette Bulunan Rehabilitasyon Merkezi Yöneticilerine, Engelliler Derneği Birecik Şube Başkanı’na, Engelli vatandaşlar ve ailelerine teşekkür etti.