07.06.2022

BİRECİK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN GENÇLERE YÖNELİK HALFETİ GEZİSİ DÜZENLENDİ.

Birecik İlçe Müftülüğü tarafından gençlere yönelik programlar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Birecik Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gezi etkinliği düzenledi.

Gençlik Koordinatörlüğü olarak; Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak ve en önemlisi de onlara Milli ve Manevi Değerleri aşılamak amacıyla düzenlendiğimiz program 05.06.2022 tarihinde Eski Halfeti’de gerçekleştirildi.

Din Hizmetleri Uzmanı, Şef, Geçlik Koordinatörü ve Ekibi öncülüğünde düzenlenen program, Halfeti’nin tarihi ve kültürel mekanlarının gezilmesinin ardından Eski Halfeti Camii’nde cemaatle kılınan namaz ve akabinde “Milli ve Manevi Değerler” konulu sohbet ile tamamlandı.