Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Emekli Banka Müdürü Mustafa Arslan, İlçe Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Ahmet Aksoy, Atatürk ilkokulu Müdürü İzzet Kılıç, Beden Eğitimi Öğretmeni Şevki Deniz ve Dutluca Mh. Cami İmam-Hatibi Muhammed Sarıkaya
Detay

İlçe Müftümüz Ömer Faruk Şahinalp, Şube Müdürü İbrahim Halil Çoban ile birlikte Mevlid-i Nebi Haftası ile 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçemizdeki esnafları ziyaret ederek, hediye takdim ettiler.
Detay

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Yarbuğlubaş, İlçe Müftümüz Ömer Faruk Şahinalp'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.
Detay

İlçe Sağlık Müdürü Dr.Yusuf Enes KAYIKÇI, İlçe Müftümüz Ömer Faruk Şahinalp'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.
Detay

2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle düzenlenen Hutbe yarışmasında derece alan İlçe Müftülüğümüze bağlı Çakmaklı Mh. Kayagözü Cami İamm-Hatibi Numan Demiralp, İl Müftümüz Ramazan Tolan tarafından ödüllendirildi.
Detay

Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Veysel Can, beraberindeki heyetle İlçe Müftümüz Ömer Faruk Şahinalp'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.