05.07.2021

2021 YILI YAZ KUR'AN KURSU EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ

Yaz  Kur'an Kurslarının açılışı münasebetiyle konuşan Haliliye İlçe Müftüsü Sayın Abdulhekim ÖZ : Yaz Kur'an Kursları ve yaygın din eğitimi proğramları ilçemizde tüm Camii ve Kur'an Kurslarımızda bugün itibariyle başlamıştır. Uzun bir aradan sonra camilerimizin çocuklarımızın cıvıltısıyla şenlenecek olmasının heyecanını hep birlikte yaşamaktayız .Kurslarımızda Kur'anı Kerim ,İslam İnanç Esasları,İbadet, Ahlak ve Hz Muhammed'in(s.a.v) hayatı (siyer) olmak üzere farklı alanlarda derslerimiz işlenecek olup . Ayrıca  Yaz Kur'an Kursları başvurularımız 11 Temmuz'a kadar devam edecektir.  Çocuklarını bize emanet eden velililere teşekkür ederim. Değerli velilerimiz için de yaş gruplarına göre başvurular "www.diyanet.gov.tr" İnternet adresi üzerinden 11 Temmuz'a kadar devam edecektir  dedi.