25.05.2023

KERMESTE TOPLANAN GELİR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Haliliye İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinasyonunda 11-12 Mayıs tarihlerinde yapılan kermeste, İlçe Müftülüğüne bağlı personeller tarafından kermese getirilen el emeği göz nuru ürünler ile kadınların hazırladığı yiyecek ve içecekler satılarak elde edilen 100 bin lira gelir ve muhtelif yaklaşık 100 giyim kolisi, Adıyaman’da çadır ve konteynerlerde yaşayan ihtiyaç sahibi depremzedelere ulaştırıldı.

Kermes sona erdikten sonra İlçe Müftüsü Dr. Abdulhekim ÖZ, ‘’Haliliye İlçe Müftülüğü personellerinin depremin ilk anından itibaren yaraların sarılması için seferber oldu, buradan toplanan gelirler de depremzedelere ulaştırılacaktır. İnsanlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz. Tüm gücümüzle deprem bölgesine yardım ediyoruz" dedi.

İlçe Müftüsü Dr. Abdulhekim ÖZ, yaklaşık 100 bin lira civarında gelir elde ettiklerine dikkati çekerek, ilgi gösteren, destek veren kişi, kurumlara ve herkese teşekkür etti.