Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Müftülüğümüze bağlı Şeyh Hayati Harrani Camii'nde 15 Temmuz Şehitlerimizi andık. İlçe Müftümüz Feridun YILDIRIM'ın katılımıyla güzel bir program gerçekleşti.
Detay

Müftülüğümüze Bağlı Şeyh Hayati Harrani Camii Müezzin Kayyımı Salih KETBOĞA, İbn Teymiyye El-Harrani Camii İmam Hatibi Mustafa ŞAHİN ve Yünlüce Camii İmam Hatibi Muhhittin OĞLAK tarafından yapıldı.
Detay

Okulların tatil olmasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen "Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kur'an Olsun" temasıyla  İlçemizdeki Tüm Cami,Kur'an Kursu ve Kaymakalığımızın uygun gördüğü okullarda Yaz Kur'an Kursları  başladı.
Detay

4.5 yıldır ilçemize hizmet eden Müftümüz Abdulhekim ÖZ, Bitlis ili Adilcevaz İlçe Müftülüğüne atanması nedeniyle İlçemizdeki görevinden ayrıldı.