04.10.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ GÖREVE BAŞLADI

1986 yılında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi aynı yerde bitirdi. Arapça eğitimini tamamladıktan sonra 09/07/2011’de Şanlıurfa Suruç’a İmam-Hatip olarak atandı. Sırasıyla Balıkesir Avşa Adası, Dursunbey ve Gaziantep’te görev yaptı.

2013’te Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandı. 2016 yılında aynı fakülteden mezun oldu. Aynı yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan Dini Yüksek İhtisas Merkezi sınavını kazandı. 2019 yılında İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezinden mezun oldu. İhtisas eğitimi döneminde Kur'ân-ı Kerîm yarışmasında Türkiye birincisi olan İhtisas Müdürü Ahmet Şamil Ok hocadan dersler aldı. İhtisas eğitimini aldığı sırada İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Arap Dili Ve Belagatı alanında yüksek lisansını tamamladı. Mezuniyeti sonrası Hatay Hassa Vaizliğine atandı. Bu görevi yürütmekte iken Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan Müftülük sınavını kazandı. 26/09/2019 tarihinde Şanlıurfa/Harran İlçe Müftüsü olarak atandı. Halen Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belagatı alanında doktora yapmaktadır.
İyi derecede Arapça bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.