15.06.2022

İlçemizde Bulunan 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Mezuniyet Belgelerini Aldılar.

Karacurun 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Hacı Adile Bayrak 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Mezuniyet Belgelerini Aldılar

İlçemizde faaliyet gösteren 4-6 yaş kurslarımızda yıl sonu programı yapıldı. Bu bağlamda Karacurun 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri Karacurun Camii’nde yaptıkları törenle belgelerini aldılar. Programda bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Dr. Enver POLATOĞLU Müftülük bünyesinde açılan kursların önemine dikkat çekerek, 4-6 yaş Kur’an kurslarıyla çok önemli bir hizmet alanı oluştuğunu ifade etti. Bu konudaki çalışmaları ve destekleri sebebiyle Kurs öğreticilerine ve öğrenci velilerine teşekkür eden Müftü Polatoğlu, erken yaşlarda verilen eğitimin önemine vurgu yaptı.

Program öğrencilerin gösterilerinin ardından yapılan belge töreniyle sona erdi.