19.07.2022

İlçe Müftüsü Dr. Enver POLATOĞLU Kamu Kurum Yetkilileri ve Çalışanlarıyla Vedalaştı.

İlçe Müftüsü Dr. Enver POLATOĞLU kamu kurum yetkilileri ve çalışanlarıyla vedalaştı.

Diyarbakır Bismil İlçesine atanan İlçe Müftüsü Dr. Enver POLATOĞLU başta İlçe Kaymakamı Sayın Coşkun DOĞAN olmak üzere ilçedeki kurum yetkililileri ve çalışanlarıyla vedalaşarak Hilvandaki görevinden ayrıldı.

Tek tek kurumları ziyaret eden Müftü POLATOĞLU bu bağlamda Belediye Başkanı Aslan Ali BAYIK, Cumhuriyet Savcısı Hacer VEZİROĞLU, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Serap ATEŞ, İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim YAVUZKURT, İlçe Emniyet Müdür Vekili Bekir TİRYAKİ, Milli Eğitim Müdürü Sinan ATEŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdurrahman KAYA, Nüfus Müdür Vekili İsmail YALTA, Tapu Müdürü Yahya KÜÇÜKARSLAN, Mal Müdürlüğü çalışanları, Milli Emlak Müdürü Necla BEBE, Tarım ve Orman Müdürü Salih KARATAŞ, İlçe Sağlık Müdürü Recai ÖLMEZ, Hastane Yetkili ve Çalışanları, Kütüphane Müdürü Ramazan HAKSEVEN, Ptt Müdürü Ahmet ÖZTÜRK, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan BEBE, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Musa BAYRAK, Öğretmen Evi Müdürü Ali ŞİKAK, SGK Müdürlüğü yetkilileri, Gençlik Merkezi Müdürü Ferit DEMİRKAPI, İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf GÜN ve Okul Müdürleri, Ziraat Oda Başkanı Hikmet İPAR, Esnaf Oda Başkan Yrd. Bedir HARSA, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem SÜTPAK, Şuski Müdürü Fuat BAYLAN, İlçe Seçim Müdürlüğü yetkilileri, Sosyal Hizmetler Birimi yetkilileri, Banka Çalışanları ile diğer kurum yetkilileri ve vatandaşlarla vedalaşarak Hilvandaki görevinden ayrıldı.

Müftümüze yeni görev yerinde başarılar dileriz.