10.10.2022

Hilvan'da Mevlid-i Nebi Haftası, Konferans ve Etkinliklerle Kutlandı.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Ziraat Odasının Konferans Salonunda Program yapıldı.

Hilvan İlçe Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu bir program düzenlendi. Programa Hilvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili, Kurum Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri, Din Görevlileri ve vatandaşlarımız katıldılar.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından haftanın manasına uygun olarak hazırlanan Sinevizyonun izlenmesinden sonra açılış konuşmasını İlçe Kaymakamı Coşkun DOĞAN yaptılar. Daha sonra haftanın ehemmiyeti üzerine konferans veren İlçe Müftüsü Ömer AYDIN , Peygamberlerin ve peygamberimizin tebliğ ve irşat faaliyetlerini, onların bize bıraktığı ahlakî miraslardan örnekler vererek günümüzde nasıl bir duruş sergilenmesi gerektiği üzerinde durdular.

İlçe Müftüsü AYDIN, programın sonunda katılım sağlayan Kaymakam Doğan’a, kurum amirlerine, din görevlilerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.