07.11.2022

Deprem Anı, Çök-Kapan-Tutun ve Tahliye Tatbikatı Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliği ile birlikte planlanan tatbikat gerçekleştirildi.

Buna göre Şeyh Muhammed Emin Hayderi Yatılı Erkek Kur'an Kursu ile birlikte diğer tüm kurslarımızda eş zamanlı “Deprem Anı, Çök-Kapan-Tutun ve Tahliye Tatbikatı” İlçe Kaymakamı Coşkun DOĞAN, İlçe Emniyet Müdürü İsmail bey, İlçe Müftü V. Reşat TANK ve müftülük personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

“Kur’an-ı Kerim’den öğrendiğimize göre Rabbimiz buyuruyor ki; ‘Bir insanı kurtarmak bütün insanlığı kurtarmak gibidir.’ Bu ruhla bütün insanlar doğru bilgilendirilerek onlara yardımcı olunmakta ve özverili bir şekilde yapılan çalışmalara destek verilmektedir.