15.01.2024

Cuma Gecesi Ailece Camideyiz

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 'Cuma Geceleri Ailece Camideyiz'' Projesi olarak hayata geçirilen;

"Asr-ı saadet örneğinde olduğu gibi bugün de aile fertlerinin yürütülen din hizmetlerinden yeterince istifade edebilmesini, Peygamber Efendimizi ve asr-ı saadeti örnek almalarını, çocukların ve gençlerin cami ve namaz sevgisini kazanmalarını sağlamak; aile içi sevgi, saygı ve huzuru artırmak amacıyla ülke genelinde aile fertlerinin katılım sağlayabileceği tüm meskun mahalle camilerinde aile fertlerine yönelik 'Cuma Geceleri Ailece Camide Buluşuyoruz'' Projesi başta İlçe Müftümüz Sayın Sacit EMİRİ hocamızın koordinatörlük ve rehberliğinde; İlçe Müftülük Vaizlerimiz ve Din Hizmetleri Uzmanlarımız tarafından titizlikle yerine getirilmeye çalışılmaktadır. Siz değerli kardeşlerimizi de Merkezi Camilerimizde Ailece bekleriz. Yüce Rabbimiz İbadetlerimiz kabul, Dualarımızı makbul eylerin. Ailelerimize huzur, sekinet ve iyilikler ihsan buyursun.