16.06.2022

“Emine Göncü Lisesi – Öğrencilerle Sohbet Programı”

Karaköprü Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Gençlik Koordinatörlüğünde görevli bayan hocalarımızın öncülüğünde, İlçemiz genelindeki okullarda düzenlenen programlara devam edilmektedir.

Doğukent Mahallesi Emine Göncü Lisesi'nde 11. Sınıf örencileri ile bir araya gelen Güzelşehir Yunus Emre Kur’an Kursu Hocamız Neslihan TURAN rehberliğinde, "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dinin Bilginin Önemi" konusu ve yine öğrencilerin merak ettikleri, ihtiyaç duydukları, bilgi ve birikimlerini pekiştirici, ahlâkî eğitimlerine katkı sunacak soru ve konularda sohbet gerçekleştirildi.

Kıymetli okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve ilgiyle dinleyen öğrencilerimize, bu çalışmalara vakit gözetmeksizin gönülden katılan Hocahanımlara teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederiz...(Amin)

Karaköprü Müftülüğü