26.05.2023

300 Kişilik Yatılı Kız Kur'an Kursumuzun Temeli Atıldı.

Karaköprü İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde temel atma törenine katıldığımız 300 kişilik Yatılı Kız Kur'an Kursumuz, Karaköprü ilçesi maşuk bölgesi Mehmetçik mahallesi çevre şehircilik il binası yakınlarında 172 ada ve 1 nolu parselde yaklaşık 9 dönüm üzerine 1 cami ve bir de kuran kursu olarak planlanmış olup, yaklaşık 4 dönümlük kısmı cami ve ilerde müftülük binası için planlanmış olup cami kısmı 1 yıl önce başlanmış ve kaba inşaatı tamamlanmıştır.

Kalan 5 dönüm lük kısmına yaklaşık 1700metrekare yerleşimli zemin + 5 kat olarak 20 derslikli 50 yatakhaneli içerisinde yüzme havuzundan sosyal alanlara tüm müştemilata haiz bir bina planlanmış ve projelendirilmiştir.

Temel atma törenine; Valimiz Sayın Salih AYHAN, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL,  İlçe Kaymakamımız Sayın Yakup KILINÇOĞLU, İl Müftümüz Sayın Ramazan TOLAN ve Karaköprü İlçe Müftülüğüne mensup görevlilerimiz, çeşitli yerlerden teşrif ederek gelen misafirlerimiz katılım sağladı. Yüce Rabbimiz yardımlarını esirgemeyen kardeşlerimizden razı olsun. Hayırlara vesile olsun inşallah.