19.02.2024

Müftülük Hizmet Projeleri

Karaköprü İlçe Müftülüğü ‘’Sabah Namazı Buluşmaları ve Cuma Gecesi Ailece Camideyiz’’ Projelerinin gereği olarak, İlçe Müftümüz Sayın Sacit EMİRİ Hocamızın Rehberliğinde düzenli olarak Merkezi Camilerimizde programlarımız devam etmektedir. Her hafta hem Cuma Gecesi Programı hem de Sabah Namazı Buluşmaları İlçe Müftümüz, İlçe Vaizlerimiz, İlçe Din Hizmetleri Uzmanlarımız tarafından ‘’ Namaz öncesi Sohbet ve dua, namaz sonrası hasbihal ve çeşitli ikramlar’’ eşliğinde vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Başkanlığımızın projeleri olarak uygulanan Cami buluşmaları, ‘’Cami ve Cemaat kardeşliğini pekiştirme, milli ve manevi duyguları canlı tutma, birebir etkileşim ve çözüm odaklı soru ve sorunlara yaklaşma’’ gibi ulvi hasletlerle toplumumuzun aydınlanması, sahih dini kaynaklar eşliğinde bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır. Yüce Rabbimiz hizmetlerimizi ve birlikteliğimizi daim eylesin. İbadet ve dualarımızı makbul buyursun.