16.02.2024

''Bağımlılık İle Mücadele'' Semineri

Müftülüğümüzün "Bağımlılık İle Mücadele Koordinatörlüğü faaliyetleri arasında bulunan Bağımlılık ve Bağımlılar ile Mücadele eğitim semineri" İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.
Bağımlılık Koordinatörlüğünde görevli hocalarımız, Uzman Pdr. Sayın Reşat Gülşen'in Slayt sunumları eşliğinde, bağımlılık ile ilgili eğitim aldı. Yapılan Seminer dersimizde, 'Bağımlılık, bağımlılık yapan maddeler, sebepleri ve sonuçları detaylı olarak açıklanarak, bu konunun toplumdaki hasasiyetlerine değinildi.' Konferans dersi için teşrif eden Sayın Reşat Gülşen hocamıza şükranlarımızı sunar, konferansa katılan hocalarımıza teşekkür ederiz.

Karaköprü İlçe Müftülüğü olarak aktif bir şekilde sürdürülen proje ve hizmetlerimiz; '' Bağımlılık İle Mücadele, Engelli Koordinatörlüğü, Değerler Eğitimi, Gençlik Çalışmaları, Çevreme ve Manevi Değerlerime sahip çıkıyorum, Cuma Geceleri Ailece Camideyiz, Sabah Namazı Buluşmaları, Kırsal Kesimdeki Bayanlara Yönelik İrşat Faaliyetleri, Esnaf Ziyaretleri, Ulu Çınarlar Proje Hizmeti, Aile Ziyaretleri, Okuma Halkaları, Okuyorum Projesi.''