19.02.2024

"Etkili Hutbe Sunumu Seminerleri"

İlçe Müftülüğümüzde Sayın Müftümüz Sacit EMİRİ Koordinatörlüğünde, İlçe Müftülüğü olarak Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde, personelimize yönelik “Etkili Hutbe Sunumu Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenlenmektedir. Seminere katılan personelimize "İrşat Yöntemi Olarak Hutbe ve Hatiplik, Hutbe Adabı, Hatibin Temel Nitelikleri, Ses ve Nefes Kullanımı, Türkçeyi Kullanma ve Güzel Konuşma Becerisi, Hutbe Sunumunda Yapılan Yaygın Hatalar ve Hutbe ile İlgili Fıkhi Konular” başlıkları altında sunumlar, eğitimler ve çeşitli bilgiler paylaşılmakta ve bu konularda farkındalıklar oluşturulmaktadır. Hem İlçe Müftümüz hem de bu alanda yetkin ve tecrübeli hocalarımız tarafından seminer eğitimleri devam etmektedir. Eğitime katılan hocalarımıza kolaylıklar dileriz. Yüce Rabbimiz İlmimizi, irfanımızı artırsın.