26.02.2024

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri

''Devlet Yardımlarını tanıtacak Fuar 22-23 Şubat Şanlıurfa ilimizde düzenlendi.''
Devlet Teşvikleri tanıtım günlerinde Şanlıurfa fuar alanında açılan Diyanet  işleri Başkanlığı standını ziyaret eden İlçe Müftümüz Sayın Sacit EMİRİ, stantta görevli personel ve izci liderleri ile fikir alışverişinde bulundu. Stantta görev alan arkadaşlarla ve standı gezen gençlerle sohbet eden müftümüz; ''Devletimizin ve Başkanlığımızın teşvik ve yayınlarının tanıtılması, içeriklerinden haberdar edilmesi memnuniyet vericidir. Özellikle Başkanlığımızın gençliğe yönelik atmış olduğu adımlar ve hayata geçirdiği projelerimiz, gençleri milli ve manevi gerçekliklerle donatmak, ilmi ve kültürel alanda gelişimlerine katkıda bulunmak adına çok değerli yatırımlarımızdır.'' dedi. Gençlerle biraya gelen hocamız, daha sonra onlarla Hasbihal etti. Katılım sağlayan personelimize ve gençlere teşekkür ediyoruz.