04.03.2024

''Cennet Çiçeklerinden Kudüs Meleklerine''

Karaköprü İlçe Müftülüğümüze bağlı Fatma Koç 4-6 Yaş Kur'an Kursu Minik Yavrularımız saf Cennet Çiçeleri, temiz duygularla büyüklerine örnek olacak şekilde Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı korumak uğruna şehid olan Gazze'li kardeşlerine gönderilmek üzere saflarını belirleyerek karınca misali biriktirdikleri harçlıklarını İlçe Müftümüz Sayın Sacit EMİRİ'ye teslim ettiler. İlçe Müftümüz EMİRİ:''Yavrularımızın bu erdemli, ulvi davranışları onların ne kadar temiz, iyi duygu ve düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor. Resulullah (S.A.V)'in fıtrat hadisini doğruluyor. Bizler örnek olmamız gerekirken onları örnek alma durumuna geçtik. Evlatlarımızı bu haslet ve şuurla yetiştiren Anne Babalara, Kur'an Kursu hocalarımıza teşekkür eder, Yüce Rabbimizden bu ulvi duygularla yaşamayı ve yaşatmayı bizlere ve neslimize ihsan etmesini temenni ediyorum.'' dedi.