Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, Muharrem ayı ‘’Aşure Günü’’ etkinlikler kapsamında Kur’an kurslarını ziyaret etti. Program kapsamında Kerbela şehitleri için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.
Detay

Kutsal topraklarda hac vazifesini yerine getiren hacılar, yurda dönmeye başladı. Suudi Arabistan’da hac vazifelerini yerine getiren 361 kişilik ilk hacı kafilesi, Türk Hava Yollarına (THY) ait uçakla saat 04.45’de Cidde’den Şanlıurfa’ya geldi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursları 1 Temmuz itibariyle başlıyor. Kayıtlar, 8 Temmuz tarihine kadar devam edecek.
Detay

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ile Hadis-i Şerif Ezberleme İl Finali yarışmaları düzenlendi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından ortaklaşa yürütülen ‘’2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programına’’ destekler sürüyor.