04.01.2020

Din Görevlilerimize "Temel Aile Bilinci" Seminerleri Verildi

Eyyübiye İlçe Müftülüğü' ne bağlı olarak çalışan İmam-Hatip ve Müezzinlerden oluşan din görevlilerine "Temel Aile Bilinci" seminerleri verildi.

Merkez ve köylerde bulunan din görevlileri eğitime tabi tutulmak üzere üç gruba ayrıldı. Üç haftadır eğitimleri devam eden 1. grubun eğitimleri bugün İyad B. Ganem (Fırfırlı) Camii'de tamamlandı. Program kapsamında "Ailem ve Ben", "Ailemde Bir Engelli Var", "Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyorum", "Ailemde Bir Çocuk Varım", "Akrabalarım Var", "Ailemi Bağımlılıktan Koruyorum", Ailemde Bir Genç Var", "Ailemin İletişim Dili", "Ailemde Merhamet İstiyorum", "Ailemde Bir Yaşlı Var", "Ailede İffet ve mahremiyet", "Ailem Dağılmasın" başlıklarıyla 12 seminer din görevlileriyle buluşturuldu.

İlk grubun eğitimciliğini üstlenen Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Emin ÇİFTÇİ hocamıza teşekkür ederiz.