06.03.2020

Mart Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Mart ayı İlçe Müftüleri toplantısı İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN’ ın başkanlığında Eyyübiye İlçesinde yapıldı.

İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Müftüler toplantısı Eyyübiye İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftüsü TAŞTAN’ ın başkanlığında yapılan toplantıya on üç ilçe Müftüsü iştirak etti.

İl genelinde yürütülen din hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda değinilen konular; Vaaz ve İrşad, 4-6 Yaş Kur’an Kursları açılması ve yapılan çalışmalar, İl Genelinde Cami ve Müştemilatı hakkında yapılan çalışmalar, gibi v.b. konular İl Müftümüz Mehmet TAŞTAN başkanlığında on üç İlçe Müftülerimiz ile değerlendirildi.