12.03.2020

ŞANLIURFA İL MÜFTÜLÜĞÜ CAMİ - ENGELLİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından toplumun tüm kesimlerinin camilerde icra edilen din hizmetlerinden yeterince istifade edebilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen projelerden biri olan “Cami-Engelli Buluşması Projesi” Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından da hayata geçirildi.
Toplumun önemli bir kesimini oluşturan engelli bireylerin caminin manevi ikliminde buluşturulmasını amaçlayan proje kapsamında Peygamber Camii’de “Cami Engelli Buluşması” gerçekleştirildi.
Haliliye ilçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Şefikanur Sümeyra OĞUZ tarafından organize edilen etkinlik tüm engelli gruplarının iştirakiyle “Kulluk için yok engel, yeter ki sen de camiye gel” sloganıyla gerçekleştirildi.
Program din görevlileri ve engelli misafirlerin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp tekbir, salavat ve ilahilerle devam etti. Programda Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet Taştan namaz konusunda gerçekleştirdiği sohbetin ardından bir de dua yaptı.