27.05.2021

İlçe Müftüleri 2021 yılı Mayıs Ayı İstişare ve Tanışma Toplantısı

Şanlıurfa İlçe Müftüleri 2021 yılı Mayıs ayı istişare ve tanışma toplantısı Haliliye İlçe Müftülüğü'nde gerçekleşti.

Şanlıurfa ilçe müftüleri aylık istişare ve tanışma toplantısı, 27 mayıs 2021 tarihinde saat 10.00'da Haliliye İlçesinde, İl Müftüsü Ramazan Tolan'ın başkanlığında, ilçe müftülerinin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda, Şırnak il müftüsü görevini yürütürken 20 Mart 2021 tarihli Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Şanlıurfa İl Müftülüğüne atanan Tolan'a yeni göreviniz hayırlı olsun dileğinde bulunuldu.

Toplantı sonunda İl Müftüsü Ramazan Tolan, kendisine hayırlı olsun dileğinde bulunan tüm ilçe müftülerine ve ev sahipliğinden dolayı Haliliye İlçe Müftüsü Abdülhekim Öz'e, teşekkür ederek hayırlı çalışmalar diledi.