14.12.2021

Siverek Müftüsü ÇİÇEK Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Siverek İlçe Müftülüğü tarafından Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesinde düzenlenen programda ilçe Müftümüz Muhammed ÇİÇEK öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Siverek İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Harran Üniversitesi Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesinde düzenlenen programda ilçe Müftümüz Muhammed ÇİÇEK öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği programda konuşan Müftü ÇİÇEK, okumanın önemine değinerek bu gün şikayet ettiğimiz eksiklerin giderilmesi ve daha iyi bir gelecek için gençlerimizin kendilerini iyi yetiştirmesinin önemi üzerinde durdu.

Gençler olarak kendimizi yetişmede en büyük sorumluluğun yine kendimize düştüğünü vurgulayan Müftü ÇİÇEK, gençlerin kendilerini okul dersleriyle sınırlandırmaması, okuma yelpazelerini geniş tutmaları gerektiğini vurguladı.

Kendimizi yetiştirirken Rabbimizi ve dinimizi de iyi bilmemiz gerektiğinin altını çizen Müftü ÇİÇEK, bu konuda da elimizdeki en büyük kaynağın Kur’an ve Sünnet olduğunu belirterek Müslüman gençler olarak Kur’an ve Peygamberimizin hayatının öğrenilmesi tavsiyesinde bulundu.

İlçe Müftülüğünden Din Hizmetleri Uzman Fırat Han ve personel şefi Cuma Akkutlu’nun da hazır bulunduğu programa Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Selminaz ADIGÜZEL, öğretim üyesi Dr. Hasan BARDAKÇI ve öğretim üyeleri de katılım gösterdi.