16.03.2022

Siverek Müftülüğü’nden Çanakkale Ruhu Şiir Yarışması

Siverek Müftülüğü tarafından lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen Çanakkale Ruhu konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler belirlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"  kapsamında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Siverek’te de Çanakkale Ruhu konulu şiir yarışması gerçekleştirildi.
Siverek İlçe Müftülüğü tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışmasına yazdıkları eserlerle katılım gösteren öğrenciler arasından dereceye girenler belirlendi.
Derece giren öğrenciler şöyle sıralandı:
Birinci: Siverek Kız Anadolu Lisesi’nden Çanakkale Geçilmez adlı şiiriyle Şirin BEYAZKUŞ
İkinci:  Siverek Kız Anadolu Lisesi’nden Zaferin Sesi adlı şiiriyle Salime Nur AYYILDIZ
Üçüncü:  Siverek Kız Anadolu Lisesi’nden Büyük Zafer adlı şiiriyle Hilal GÜL kazanmıştır.