Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

15.02.2024 tarihinde Suruç İlçe Müftülük Toplantı Salonunda düzenlenen seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan, ilçe müftüsü Mehmet Salih Eren, Eğitimci Muharrem Çelik ve Din görevlileri katıldı.
Detay

Beraat Kandili Dualarla Kutlandı. Ramazan ayının müjdecisi ve Şaban ayının on beşinci gecesi olan Berat Kandili İlçemiz camilerinde coşkuyla kutlandı.
Detay

uruç ilçe müftülüğü İrşad hizmetleri doğrultusunda Hz. Peygamberimizin mana yüklü hadislerini okumak, anlamak,
Detay

Gençlerin, Peygamber Efendimizin (sav) hayatını daha yakından tanımaları ve hadis-i şerifler aracılığıyla mesajlarını öğrenmeleri amacıyla Suruç Müftülüğü tarafından
Detay

Suruç ilçe müftülüğü Peygamber efendimizin kutlu yolculuğa çıktığı, sayısız manevi ikramların bahşedildiği Recep ayının 27.gecesi olarak bilinen Miraç Kandili
Detay

Şanlıurfa Suruç İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Suruç Şubesi tarafından Filistinli mazlumlar yararına ‘’Herkes İçin İyilik’’ sloganıyla ‘’Hayır Çarşısı’’ kuruldu.
Detay

İlçe Müftümüz Mehmet Salih EREN, 06.02.2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar görüp yıkılan, yeniden inşaatına başlanan ve inşaatı devam eden Merkez Hacı Osman Camiini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.