29.04.2022

DİN GÖREVLİLERİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ramazan-ı şerifin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Suruç İlçe Müftülüğümüzde görevli Din Görevlilerimiz, yetim, öksüz ve yardıma muhtaç ailelere teslim edilmek üzere kendi imkanlarıyla yardım zarfları hazırladı.

Hazırlanan zarflara ek olarak Türkiye Diyanet Vakfı'nın ve hayırsever vatandaşlarımızın ulaştırdığı yardımlarla oluşturulan yardım zarfları Din Görevlilerimiz tarafından 175 yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi aileye dağıtıldı.

İlçe Müftümüz Yahya ERTÜRK: "Din Görevlilerimizin destekleri ve imkanlarıyla yetim kardeşlerimiz için İlk olarak bu yıl başlattığımız ve önümüzdeki yıllarda da inşallah artarak devam edeceğine inandığımız iyilik hareketinde kendi imkanlarıyla güzel bir yardımlaşma örneği sergilendi. Bu duyarlılıklarından dolayı Kıymetli Din Görevlilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah yapılan bu hayırlı hizmeti dergah-ı izzetinde kabul eylesin, mübarek ramazan ayının yetim ve öksüzlerin tebessümüyle kalplerimizin yumuşamasına vesile olmasını dilerim." dedi.