01.06.2022

MİNİK ÖĞRENCİLER ŞENLİKTE BULUŞTU

Minik öğrenciler şenlikte buluştu
Suruç İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu ile ihtiyaç odaklı kurs öğrencileri için kadim oyunlar şenliği düzenlendi.
Suruç İlçe Müftülüğümüze bağlı Hz Hasan Kur’an Kursu ile Merkez Şeyh İmam  Kur’an Kursu öğrencileri, düzenlenen kadim oyunlar şenliğinde buluştu.
Hz. Hasan Kur'an Kursu öğreticisi Semra ÜNAL ve Şeyh İmam Kur'an Kursu  öğreticileri Firdevs ASLAN ile Fikriye ALKAN  gözetiminde düzenlenen ortak şenlikte öğrenciler oynadıkları kadim oyunları ile eğlendiler.
Suruç İlçe Merkez Parkta kahvaltıyla başlayan program halat çekme, ip atlama, yakantop, çuval yarışı, yumurta yarışı, beş taş ve istop gibi kadim oyunlarımızla devam etti.
Öğrenci ve veli katılımıyla gerçekleşen şenliğe ilgi yoğundu. Yeni nesle kültürel değerlerin aktarımına destek olan kadim oyunları büyüklerinden öğrenen minikler keyifli ve eğlenceli bir zaman geçirdi.