02.05.2023

4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ BAYRAM HARÇLIKLARINI DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN BAĞIŞLADI.

Suruç İlçe Müftülüğümüze bağlı Mehmet Emin GÜNAY 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri, bayram harçlıklarını depremzede çocuklara ulaştırılmak üzere İlçe Müftümüz Yahya ERTÜRK'e teslim etti.

İlçe Tarım Müdürü Murat YAHLİZADE'nin de hazır bulunduğu sırada öğrencileri ilçe müftülüğünde ağırlayan ERTÜRK; "Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden dolayı binlerce vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti. Şanlıurfa da depremden etkilendi. Minik öğrencilerimiz de depremzede olmalarına rağmen zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalışan Kahramanmaraş'taki kardeşlerine gönderilmek üzere (özellikle çocuklara meyve alınması talepleri doğrultusunda) bayram harçlıklarını bizlere teslim ettiler. Bizler de emanetlerini bir gün sonra Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde yaşayan depremzede çocuklara ulaştırdık. Bu vesileyle kocaman yürekli yavrularımızı, ailelerini ve öğretmenlerini bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ediyor, yardımların dağıtımında bizlere yardımcı olan Türkoğlu İlçe Müftüsü İbrahim İKBAL ve Din Görevlilerimize teşekkür ediyorum." dedi.