08.05.2023

GÜNEBAKAN MH. CAMİİ DUALARLA AÇILDI.

Hayırsever vatandaşımız Hacı Şükrü ŞİMŞEK öncülüğünde ve hayırseverlerin destekleriyle inşasına geçen yıl başlanan ve tamamlanan Cami'nin açılışı yapıldı.

Cami açılış programına Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan TOLAN, İlçe Müftüsü Yahya ERTÜRK, Din Görevlileri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Din görevlilerimizden 11 Nisan Mh. Camii İmam Hatibi Fethi KOÇ ve Orta Bostancı Mh. Camii İmam Hatibi Muhammed Ziya TURGUTALP'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Mevlid-i Şerif ve salavatlarla devam etti. İl Müftümüz Ramazan TOLAN'ın yaptığı sohbet ve duanın ardından cami ibadete açıldı.

Öğle namazının eda edilmesinden sonra açılışa katılan vatandaşlarımıza yapılan ikramlarla program sona erdi. Cenabı Allah caminin yapımında emeği geçen kardeşlerimizden ebeden razı olsun.