07.11.2023

CAMİİ İNŞAATI İNCELEME

İlçe Müftümüz Mehmet Salih EREN, 06.02.2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar görüp yıkılan, yeniden inşaatına başlanan ve inşaatı devam eden Merkez Hacı Osman Camiini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlçe Müftümüzde İnşaatı Devam Eden Cami Ziyareti.

İlçe Müftümüz Mehmet Salih EREN, İnşaatı devam eden Merkez Hacı Osman Camii inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile yapımına devam edilen cami hakkında bilgi alan İlçe Müftümüz; "İnşaatına yaklaşık 2 ay önce başlanan merkez camimiz hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle inşallah tamamlayıp kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Allah (cc) muvaffak eylesin, hayırlısıyla tamamlamayı nasip eylesin." diyerek, maddi-manevi destek veren başta Camii cemaatı Halil DOĞAN ve mahalle sakinleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.