26.02.2024

Bağımlılıkla Mücadele Semineri

15.02.2024 tarihinde Suruç İlçe Müftülük Toplantı Salonunda düzenlenen seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan, ilçe müftüsü Mehmet Salih Eren, Eğitimci Muharrem Çelik ve Din görevlileri katıldı.

Seminerde konuşan İl Müftüsü Ramazan Tolan, sağlıklı bir yaşam için bütün kötü alışkanlıklardan uzak durulması gerektiğini belirterek, "Din görevlilerine sağlıklı ve uzun ömürlü yaşamak istiyorsa sigara başta olmak üzere her türlü zararlı içeceğe karşı uzak durmaları gerekiyor. Sigara ve kötü alışkanlıklar hem bedeninize hem de cebinize zarar veriyor. Ahlaklı, düzenli ve verimli bir yaşamak sürdürmek için önce kendimize saygı duymamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Eğitimci Muharrem Çelik ise, bütün hastalıkların anasının sigara olduğunu ve dünyada her saniye başında bir insanın sigaradan öldüğünü belirtti. Çelik, sigaradan uzak durmak için "hayır" deme bilincine sahip olmanın önemine değindi. Seminer ilçe müftüsü Mehmet Salih EREN’in il müftüsü Tolan ve eğitimci Çelik’e teşekkür ederek sonlandırdı.