08.08.2019

TEMEL DİNİ BİLGİLER SINAVI

Viranşehir Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak Yaz Kur'an kurslarımızda öğrenim gören öğrenciler arasından katılm sağlayan 300 ortaokul kız-erkek öğrencilerine bugün ''TEMEL DİNİ BİLGİLER SINAVI'' düzenlendi .

Müftümüz Sayın Kamil OKTAY Hocamızın yapılan sınav ile ilgili mesajı:

''Masûn Kur’an-ı Kerim’le mâsum çocukların buluştuğu yaz Kur’an kurslarımız çeşitli etkinlikler ve Dini Bilgiler Yarışmasıyla taçlandırdık . Cenab-ı Mevla dan niyazımız kalbi iman ile dolu yüreği vatan ,millet ve bayrak aşkına bürünmüş ,geleceğe umutla bakan kutlu nesiller yetiştirme ümidiyle yapmış olduğumuz hizmetleri kabul buyursun.

Sınava giren bütün öğrencilerimize muvaffakiyetler dilerim. Emeği geçen tüm hocalarıma teşekkür eder devamını dilerim .''

Sınav sonuçlarımız ileri tarihte açıklanıp dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri yapılacak olan ödül töreniyle verilecektir.

Sınavın düzenlenmesinde yer tahsisinde bulunan Şehid Ahmet Oktay Günak Ortaokulu müdürü İlyas KOYUNCU hocaya teşekkür ederiz.