Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş bölümü öğrencilerine dönem boyunca ilim ve sahih bilgilerle İslam Ahlak ve Kültürünü yaşattıran fedakar hocalarımız, bahar aylarının gelmesiyle öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklere de yer veriyor.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı; ‘’ Kardeşlerini unutma, beklenen sensin. Zekat ve Fitrelerinizle Ramazanda Kardeşliğimiz bereketlensin.’’
Detay

Minik Yavrularımız saf Cennet Çiçeleri, temiz duygularla büyüklerine örnek olacak şekilde Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı korumak uğruna şehid olan Gazze'li kardeşlerine gönderilmek üzere...
Detay

Karaköprü ilçesi Hacı Halil Tuğbay Kuran kursunda eğitim-öğretime devam eden kendileri minik 4-6 yaş bölümü grubu öğrenciler, harçlıklarını biriktirerek Gazze’de zulüm gören kardeşlerine ulaştırmak üzere, TDV Karaköprü şubesine teslim ettiler.
Detay

İlçe Müftülüğümüzde Sayın Müftümüz Sacit EMİRİ Koordinatörlüğünde İlçe Merkezimizdeki Cami görevlilerimize yönelik eğitim semineri başladı.