23.06.2021

ORTAOKULLAR ARASI SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

İlçe Müftülüğümüz ve Şehit Ümit Yolcu İmam Hatip Orta Okulu işbirliği ile düzenlenen ve 2 bin'in üzerinde öğrencinin katıldığı Ödüllü Siyer-i Nebi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerimizin ödülleri Zahiriye Camii konferans salonunda yapılan ödül takdim programı ile verildi.
Programa İlçe Müftüsü Hasari ALTUNOVA, Milli Eğitim Müdürü Zeydan KURT, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Yusuf ÇOBANOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa TURAN, Şehit Ümit Yolcu İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Ayhan KAYAR olmak üzere vatandaşlarımız katılım sağladı.
Yarışmamızda 1. Olan Şehit Ümit Yolcu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Necdet İYİGÜN'e Bisiklet Ödülü Milli Eğitim Müdürü Zeydan KURT,
2. Olan Saraççeşme Ortaokul öğrencisi Sema Nur KILIÇ'a tablet Ödülü İlçe Müftüsü Hasari ALTUNOVA,
3. Olan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokul öğrencisi Murat ÖZTÜRK'e akıllı kol saati Ödülü Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa TURAN tarafından verildi.
Yarışmaya Katkılarından dolayı Şehit Ümit Yolcu İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Ayhan KAYAR ve İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İrfan ENGİL’e plaket takdimi yapıldı.
İlçe Müftümüz Hasari ALTUNOVA yarışmada dereceye giren öğrencilere başarılarının devamını dileyerek, programa katılan misafirlere teşekkür etti.