21.03.2022

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILINDA 107 HAFIZLIK ÖĞRENCİSİYLE 107 HATİM

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini anma günü münasebetiyle, Gençlik Koordinatörlüğümüzce ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ortaokul Hafızlık Proje Sınıfı ve Şehit Onur Kılıç Anadolu Lisesi Hafızlık Proje Ortaokul Sınıfı öğrencilerinin katılımıyla "ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILINDA 107 HAFIZLIK ÖĞRENCİSİYLE 107 HATİM" programı icra edilmiştir. Mevlid-i Halil (Dergah) Camii 'nde Kur'ân tilavetiyle başlayan program, Eyyübiye Müftüsü Sn. Adem DOBUR'un açılış konuşmaları, İl Müftüsü Sn. Ramazan TOLAN'ın selamlama konuşmaları, Hafız Ziya DEMİRBAŞ, Hafız Mahmut KAHVECİBAŞI ve Hafız Salih KURT hocaların kaside ve ilahi dinletileri ve Haliliye Müftüsü Sn. Abdulhakim ÖZ'ün hatim duasının ardından program Âsr-i Mezarlıktaki Şehitliğin ziyaret edilmesiyle devam etti. Şehitlikte Kur'ân-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından öğrencilere yemek ikramıyla program sona ermiştir. Öğrencilerin taşınması için otobüs tahsisinde bulunan Büyükşehir Belediyesi BELSAN A.Ş. Müdürlüğüne, öğrencilere yemek ikramında bulunan Haliliye Belediyesi'ne, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.