08.02.2024

4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinden Filistin’e destek

Müftülüğümüze bağlı H. Hüseyin Oruç 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Mazlum Filistin hallkı için bağışladı.
Filistin için başlatılan yardım seferberliğine miniklerin de katılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden İlçe Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Toprak, “Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrencilerimizin haçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum” dedi.
Miniklere çeşitli hediyeler veren Müftü Toprak, Kurs öğreticisi Hatice KILIÇ’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.