14.01.2022

Miniklerden Jandarmaya Ziyaret

Siverek Müftülüğü’ne bağlı Kur’an Kursu öğrencisi minikler, Siverek İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Siverek Müftülüğü bünyesinde faaliyette bulunan Yenişehir Anaokulu 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencisi minikler, hocaları Seher ALUR ile Siverek İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Vatan sevgisi temalı kurum ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa DENİZ ve ilçe jandarma personeli Minik öğrencileri sıcak karşılayarak yakından ilgilendi.
Miniklere vatan sevgisinin önemi ve askerlik mesleği ile ilgili bilgiler verilen ziyarette ayrıca minik öğrencilere askeri araçlar gösterilerek tanıtıldı.
Kur’an Kursu öğreticisi Seher ALUR tarafından vatana hizmetleri ve gerçekleştirilen ziyaretin anısına İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa DENİZ’e plaket verilen ziyarette ayrıca hatıra fotoğrafı çekildi.
İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 4-6 yaş öğrencileri için hazırlanan ikramlar ve hediyeler ile ziyaret sona erdi.