23.08.2022

YAZ KUR’AN KURSLARI KAPANIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Siverek İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Şeyh Abdulkadir Geylani Camiinde yüzlerce öğrencinin katılımıyla 2022 Yaz Kur’an Kursları kapanış programı düzenlendi.
Siverek ilçe Müftülüğü Yaz Kur'an kursları Koordinatörü Seher KALKAN ALUR  tarafından sunulan tören, öğrencimizin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Açılış konuşmasını yapan ilçe müftümüz Muhammed ÇİÇEK, Yaz Kur'an kurslarının önemine değinerek, öğrencilere Kur’an okumayı hiçbir zaman bırakmamaları gerektiğini ifade etti. Konuşmanın sonunda öğrenciler, hayatları boyunca Kur’an okuyacakları ve namazlarını kılacakları sözü verdi.
İlçede bulunan yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilerin farklı etkinliklerde bulunduğu Programda ayrıca Temel Dini Bilgiler yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet ve çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi.
Program, Kur'an kursu öğrencilerinin yaptığı gösteri, şiir ve ilahi okumaları ile sona erdi