30.01.2020

KIŞLA CAMİİ’NDE ÖDÜL HEYECANI

KIŞLA CAMİİ’NDE  ÖDÜL HEYECANI

Viranşehir Müftülüğümüze bağlı Kışla Camii’nde  Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlattığı  ‘’Camiyi seviyoruz Namazla buluşuyoruz ‘’ projesi kapsamında tatil boyunca beş vakit namazı camide cemaate katılarak devam eden ve sure ezberleyen çocuklar geldikleri her vakit için ve ezberledikleri her sure için puanlar alıyorlar .Bu kapsamda çocukların aldıkları puanlar sonucu dereceye katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programda  camii İmam Hatibi Ayhan YILDIZ :  Okulların tatil olması nedeniyle başkanlığımızın başlattığı proje kapsamında çocuklarımız sabah namazı dahil camiye cemaatle namaz kılmak için geldiler ve camilerimiz şenlendi . Bizler de çocukların bu iştiyakını arttırmak için onlara çeşitli hediyelerle onları ödüllendiriyoruz. Rabbim  destek çıkan camii cemaatinden razı olsun ‘’ şeklinde açıklamalarda bulundu .

Ayrıca  Programa katılan İlçe Müftü Vekili Şehmus ARSLAN : ‘’  Camilerimizin asıl süsleri camilerimizdeki çiniler , tezyinatlar ve süsler değildir  camilerimizin asıl süsleri  çocuklarımızdır. Çocuk cıvıltılarının çocuk seslerinin  camide yankılanması geleceğe iman dolu gençlerin yetişmesi adına bir umut oluşturmaktadır. Müftülük olarak emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim muvaffakiyetlerini arttırsın. ‘’   diyerek dua ve niyazlarda bulundu.