27.10.2023

Panel Konferans Söyleşi Toplantı

Panel, Konferans, Söyleşi ve Toplantı

Harran Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Öztürk Hoca'mız Tarafından Viranşehir Fen Lisesi Öğrencilerine Konferans Verildi.

Kemal Edip Kürkçüoğlu Okulu’nda Panel Düzenlendi.

Gerçekleştirilen Panelde Peygamberlerin Hayatından Günümüze Aktarılabilecek Rol Model Davranış Kalıpları Öğrencilere Sunuldu.

İl Müftü Yardımcımız Zeynep Kaya Demirtaş ve Mahiyetindeki Ekiple Birlikte Süleyman Akyürek ve Rahime Hatun Hafızlık Kız Kuran Kurslarında Söyleşiler Tertip Edildi

Ayrıca İl Müftü Yardımcımız Abdulhamit TURGUT Tarafından da "Süleyman Emine Nebâti Hafızlık Erkek Kuran Kursu"muzdaki Öğrencilere Söyleşi İcra Edildi.

Daha Sonra Kaymakamlık Konferans Salonunda Kuran Kursu Hocalarımıza, İl Müftü Yardımcılarımız Tarafından Toplantı, Prof. Dr. Mahmut ÖZTÜRK Hoca'mız Tarafından da Konferans Verildi.

Başta Prof. Dr. Mahmut ÖZTÜRK Hocamıza

İl Müftü Yardımcımız Abdulhamit TURGUT'a,

Panelistler: Esma ÖZDEMİR, Medine ÖZER, Hatice ÖZTÜRK ve Panelist Başkanı İl Müftü Yardımcımız Zeynep KAYA DEMİRTAŞ Hocalarımıza ve Onlara Eşlik Eden İl Müftümüzün Muhterem Eşlerine Çok  Teşekkür Ediyoruz.